Koszt wysyłki: od 0,00 zł
Stan magazynowy: 10 szt.
Kursy w miesiącu: czerwiec
Poznaj najczęstsze przyczyny chorób tarczycy oraz insulinooporności i naucz się planować odpowiednie żywienie w tych chorobach
Szkolenie „Żywienie w chorobach tarczycy i insulinooporności” jest dwudniowym webinarem z zakresu dietetyki klinicznej, który omawia zagadnienia i problemy, z jakimi możemy się spotkać planując żywienie dla osób borykających się z chorobami tarczycy i insulinoopornością.
Termin szkolenia: 29.06.2024 - 30.06.2024
6 godzin szkolenia NA ŻYWO
bogaty program kursu
wykładowca – dietetyk kliniczny – praktyk w zawodzie
profesjonalne materiały szkoleniowe dla uczestników
certyfikat ukończenia
Szkolenie przeznaczone jest dla wszystkich osób zainteresowanych tematyką wspomagania leczenia chorób tarczycy czy insulinooporności poprzez odpowiednie żywienie.
Każdy uczestnik kursu „Żywienie w chorobach tarczycy i insulinooporności” otrzymuje certyfikat, który poświadcza uczestnictwo w zajęciach. Dokument ten jest wysyłany na adres mailowy, podany w formularzu zgłoszeniowym, w tygodniu po zakończeniu zajęć. Należy go pobrać i samodzielnie wydrukować.
Każdy uczestnik kursu „Żywienie w chorobach tarczycy i insulinooporności” otrzymuje autorskie materiały szkoleniowe, opracowane przez dydaktyków „Akademii Dietetyki”. Materiały te są wysyłane na adres mailowy, podany w formularzu zgłoszeniowym, w tygodniu po zakończeniu zajęć.
Szkolenie dwudniowe przeznaczone jest dla wszystkich osób zainteresowanych tematyką wspomagania leczenia chorób tarczycy czy insulinooporności poprzez odpowiednie żywienie.
Szkolenie odbywa się w sobotę i w niedziele, w godzinach 9.00 – 15.00 na platformie Clickmeeting.com
Liczba godzin: 6
Zakres tematów:
Liczba godzin: 6
Zakres tematów: