Zapraszamy do kontaktu we wszystkich miastach od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00 - 17:00

Profil wykładowcy - Joanna MarkowskaZobacz wszystkie profile

Joanna Markowska

Mgr inż. Joanna Markowska, absolwentka Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka ze specjalnością Żywienie Człowieka, Podyplomowych Studiów Pedagogicznych, Biologia w Szkole, Chemia w Szkole oraz Psychodietetyki.

Od wielu lat pracuje jako dietetyk, skupiając się na holistycznym podejściu do pacjenta i propagowaniu zdrowych nawyków żywieniowych. Specjalizuje się głównie w żywieniu przy chorobach autoimmunologicznych, insulinooporności, niedoczynności tarczycy, otyłości, a także zaburzeniach odżywiania. Dodatkowo posiada bardzo zróżnicowane doświadczenie zawodowe, obejmujące współpracę z uzdrowiskami, centrami rehabilitacyjnymi, szkołami, uczelniami wyższymi i cateringami dietetycznymi. Posiada wieloletnią praktykę w prowadzeniu zajęć dydaktycznych indywidualnych i grupowych.

Prowadziła wykłady na uczelniach i w szkołach branżowych, prelekcje i warsztaty zamawiane w firmach typu NOKIA, DOLBY, IBM itp., szkolenia dla intendentów i dietetyków oraz kursy dla dietetyków i dietetyków sportowych. Chętnie wykorzystuje swoją wiedzę związaną z technologią żywności i żywieniem człowieka ucząc biologii w liceum. Stale poszerza wiedzę przez udział w specjalistycznych szkoleniach i konferencjach.
Prywatnie najszczęśliwsza żona i mam syna i córki i pasjonatka aktywnego spędzania czasu.

Joanna Markowska
3 (60%) 4 votes